neděle 15. listopadu 2015

Mimi deka - David

Pokolikáté jsem tetou už ani nepočítám. Jisté ale je, že skvadra dětiček kolem mě se pěkně rozrůstá. Tentokrát se na světě objevil Davídek. A protože jeho brácha Kryštof před 2,5 lety dostal do začátku ode mě deku, bylo jasný, že ani Dáda nepřijde zkrátka.


Jako vrchní a pohledovou část deky jsme s již zkušenou maminkou vybrali nádhernou látku z USA: Riley Blake - Sidewalks Main in Cream. Čistá designová věc, neutrální, přesto veselá a barevná, nikoliv infantilní.


Chlupaťoučké heboučké hřejivé minky, jako spodní část deky, bylo jasnou volbou. Nebesky modrá skvěle doplnila pohledovou část deky a celé dílko nasměrovala do klučičí záležitosti.


A nakonec pestrobarevná poutka a šňůrky po celém obvodu. Detail, který jsem si zamilovala a který kromě velké parády ocení i prcek, protože za chvíli doroste do období kdy žužlat a tahat všechny trčící cedulky bude dost zábavná disciplína. (Kdo by po podobné poutkové dece toužil, může obhlídnout aktuální dekovou nabídku od MIN-KYX - ušijeme i na přání.)


Vítej, Davído.<3



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.